Ψάχνετε για Κρατήσεις Ξενοδοχείων και Εκδηλώσεις;Διαχείρηση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης;Οικονομική Διαχείριση;Ανάπτυξη και Εκπαίδευση Προσωπικού;Πωλήσεις και Μάρκετινγκ;

Η G&K HOTELS είναι μια εταιρεία Hotel Management που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται σε πέντε τομείς:

Διαχείριση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Κρατήσεις Ξενοδοχείων, Διαχείριση Οικονομικών, Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και Υπηρεσίες Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. Οι ειδικοί μας, με πάνω από 30 χρόνια πείρας στον τομέα της φιλοξενίας και την εξατομικευμένη προσέγγισή τους στο hotel management, διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις καθημερινές λειτουργίες του ξενοδοχείου σας και κάνουν την επιχείρησή σας ανταγωνιστική στην αγορά.

Με έτος ίδρυσης το 2019 και έδρα την Αθήνα, η G&K Hotels παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο βασικός μας άξονας είναι να παρέχουμε πολύτιμες υπηρεσίες και να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας.

Βασικές μας αξίες:

Ακεραιότητα

Αφοσίωση

Ποιότητα

Αποδοτικότητα

Η Ελένη Σκιτζή είναι μια δυναμική επιχειρηματίας με διορατικότητα, που διαθέτει πάνω από 30 χρόνια πείρας στον τομέα της φιλοξενίας. Στο πέρασμα αυτών των ετών έχει συνεργαστεί με πλήθος πολυτελών ξενοδοχείων καθώς και με ταξιδιωτικούς πράκτορες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτει ένα ιστορικό με αποδεδειγμένες επιτυχίες σε έργα ανάπτυξης επιχειρήσεων στον τομέα της φιλοξενίας.

Είναι μια επαγγελματίας σε θέση να εντοπίζει ευκαιρίες και να αναπτύσσει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη μείωση του κόστους και τη μεγιστοποίηση των κερδών ξενοδοχείων.

  Η G&K Hotels είναι μια εταιρεία Hotel Management, που ειδικεύεται στη διαχείριση και την ανάπτυξη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από μονάδες με περιορισμένες υπηρεσίες μέχρι υπερπολυτελή ξενοδοχεία, καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες σας μία ξεχωριστή εμπειρία του ξενοδοχείου σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  Καυκάσου 73, Αθήνα 113 63, Ελλάδα
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  +30 210 88 30 902
  +30 210 82 20 844
  EMAIL
  gkhotels1710@gmail.com eleni.skitzi@gkhotels.gr